top of page
Image by Content Pixie

Lifeforce Energy Awakening Process

LEAP

LEAP.jpeg

 

Geregeld worden er in Het YOGALOKAAL LEAP-sessies georganiseerd door gecertificeerde LEAP facilitators:

Tineke Boonhof

Sabine Woerts

Nicole Rosie

De LEAP-sessies worden aangeboden via ons lesrooster.

LEAP Lifeforce Energy Awakening Proces 

LEAP is een directe overdracht van levenskrachtenergie die op natuurlijke wijze een diepgaand zelfontwakingsproces activeert, ook wel kundalini-ontwaken genoemd. Het is een  ontwakingsproces dat je op organische wijze in overgave leidt naar een authentiek en betekenisvol bestaan.

 

Kundalini is een van de namen die worden gegeven aan de krachtige, creatieve en goddelijke levenskrachtenergie die in ieder mens aanwezig is. Vaak sluimert het echter in ons; wij benutten er slechts een beperkt deel van.

Maar eenmaal ontwaakt vindt er bij voortdurende blootstelling een diepgaande herbedrading van de hersenstructuur en het centrale zenuwstelsel plaats, waardoor een meer bewust bewustzijn ontstaat. Deze herbedrading maakt een diepe genezing en transformatie mogelijk die zo vaak onbereikbaar is op andere manieren.

 

Het proces is geworteld in de wetenschap van vibratie, waarbij verschuivingen worden gecreëerd door de verschillende hersengolven en interne processen, waardoor lagen van onze geconditioneerde mentale beperkingen en stagnatie die zich in de loop van de tijd hebben opgebouwd (door traumatische ervaringen of binnen diepgewortelde conditioneringen) worden weggepeld. 

 

Elke ervaring van het ontwaken van de levenskracht/kundalini, vanaf de vroegste tekenen tot de latere eindmanifestaties, wordt regelmatig bij deelnemers waargenomen. Maar in tegenstelling tot de meeste praktijken is dit geen eigenzinnig of zelfgenererend proces. Het is  een pad van overgave , een natuurlijk en intuïtief energetisch proces dat alleen datgene tot stand brengt waar je op dat moment klaar voor bent. 

Omdat LEAP  precies datgene tot stand brengt wat jouw systeem op dat moment nodig heeft, begeleidt het je zachtjes maar krachtig terug in de afstemming met je authentieke zelf en doel, naar de herinnering aan je essentie, naar meer flow, vervulling en vreugde van het bestaan. 

Lifeforce Energy Awakening Process -sessie

Tijdens een LEAP- sessie lig je met je ogen dicht op een yogamat. Er wordt muziek gespeeld om je te ondersteunen in het proces en de facilitator kan je intuïtief op bepaalde punten van het lichaam aanraken. Het enige dat van u wordt gevraagd is uw lichaam en geest te ontspannen en u met kinderlijke nieuwsgierigheid aan het proces over te geven. Laat alles wat zich voordoet ervaren en uitgedrukt worden.

Aan de binnenkant kan een breed scala aan verschijnselen optreden, van spontane bewegingen tot emotionele ontladingen, beelden of gevoelens van gelukzaligheid. Sommigen beschouwen het als een zuiverende ervaring of iets dat hen diepe inzichten of realisaties geeft. Voor ieder individu is de ervaring iedere keer weer uniek.

Bron:

LEAP Amsterdam

Gecertificeerde LEAP-facilitators

bottom of page